SENARAI STOKIS & AGEN

PENGURUS SELANGOR:-
En Shahrizal Ismail - 019-279 6562

PENGURUS TERENGGANU :-
En Nasir Mohamad - 013-938 2373




SELANGOR / KUALA LUMPUR

Stokis
  1. Shah Alam Sek.U5 - Pn Solihah Mohamad (019-279 6561)
  2. Shah Alam Sek.7 - Ust. Nik Mohd Rosdi (019-930 6555)
  3. Shah Alam Sek.25 - En Azahar Bin Idris (013-224 8458)
  4. Petaling Jaya - En Roslan Harun (019-219 2973)
  5. Kajang/Beranang - En Nazari Tori (013-380 0087)
  6. Kuala Kubu Bharu - En Hasnan Bin Husin (017-604 8645)
  7. Teluk Panglima Garang - Hj Tahreb Bin Mahbudin (016-909 3466 / 03-3122 6682)
  8. Kajang - En Ismail Bin Mohd (019-356 1716)
  9. Puchong Permai - Norazala Bt Mat Deli (013-614 8542)
  10. Shah Alam Sek.32 - Mohd Hadzhir Bin Mat (013-670 1143)
  11. Klang (Pulau Indah) - Hj Radzuan (019-284 2686)



Agen
  1. Puchong Lestari - Pn Nor Azilah Kimin (019-336 0622)
  2. Taman Melawati - Pn Saleha Ismail (013-385 8486)
  3. Taman Melawati - En Arma (013-301 1090)
  4. Bangi - En Azhar Ramli (012-284 1149)
  5. Semenyih - En Mohd Amir Hamzah (019-233 6304)
  6. Kota Damansara - En Tarmidi Bin Jemain (013-331 0114)
  7. Taman Greenwood - Pn Azizah Bt Mohamad (Opah) (03-6189 1131)
  8. Sri Damansara - En Khairul Anuar Bin Ahmad (017-326 9307)
  9. Desa Coalfields - En Muhadhir Bin Mokhtar (019-234 5799)
  10. Puncak Alam - En Noor Hariri Bin Sharudin (019-271 6021)
  11. Pelabuhan Klang - En Ismail Bin Salleh (019-351 5262)
  12. Ara Damansara - En Kamarul (016-972 9042)
  13. USJ - En Shahrin Bin Ngah@Azman (016-370 0339)
  14. Kota Damansara Sek.5 - Mohd Zaidi (016-371 2143)
  15. Shah Alam (Puncak Perdana) - Dalizan Bin Daim (013-331 3434)
  16. Shah Alam 2 (Bdr Puncak Alam) - Mukhtar Bin Rasdi (019-317 0658)
  17. Kg Melayu Subang Tambahan - Md Sarif Bin Abu Samah (012-331 2763)
  18. Kg Melayu Subang - Pn Faridah (019-651 8015)
  19. Bangsar - En Md Rasid Bin Abd Rahman (017-206 1289)
  20. Setapak - En Azmi Bin Awang (014-239 3733)
  21. Sungai Penchala - En Hamzah Bin Abdul Rani (012-694 6939)
  22. Pinggiran USJ - Pn Juita Ghazali (019-223 3530)
  23. Shah Alam Sek.24 - En Nawawi Mustaffa (012-974 3273)
  24. Pasar Tani Stadium Shah Alam - Mohd Razuan (013-482 3446)
  25. Damansara Damai - Yusaini Ruhan (019-333 4440)
  26. Kajang (Puncak Saujana) - Awang Kamaludin (019-309 6288)
  27. Rawang - En Safruddin Bin Husain (017-229 7881)
  28. Sek.U16 (Bukit Subang) - En Zainal (012-679 6407)
  29. Puncak Jalil (Restoran Maya Qayyum) - Muhd Muaaz (013-305 5828)
  30. Batang Kali - Rokiman Bin Ghazali (013-360 3444)
  31. Bukit Beruntung 3 - En Saifuddin (019-237 8862)
  32. Bandar Teknologi Kajang - En Zakaria (012-664 6884)
  33. Bandar Puncak Alam - Pn Johariah Yusoff (019-689 4496)
  34. Denai Alam/Jelutong - Hjh Rohana Baba (019-326 2391)
  35. Port Klang - Laila Bt Osmat (012-260 2885)
  36. Sek.32, Bukit Naga, Shah Alam - Pn Azura Ruhan (019-251 1389)





TERENGGANU

Stokis
  1. Kuala Terengganu - En Md Nasir Mohamad (013-938 2373)
  2. Dungun - Hj Aliyas Bin Abas (013-932 8329)
  3. Cukai, Kemaman - Jasmi Bin Salim@Mohamad (017-900 1591)

Agen
  1. KT - Pengadang Baru - En Ramani Mohamad (012-375 5642)
  2. KT - Kg Paloh - Hj Rashid (012-981 7770)
  3. KT - Chabang Tiga - En Sahak Abdullah (019-968 0054)
  4. KT - Gong Badak - Rohani Ali (019-914 9031)
  5. Marang - Rusila - Muhd Zuki Bin Mohd Ali (014 824 9265)
  6. KT - Wakaf Tengah - Ghazali Awang (012-922 4426)
  7. KT - Batu Rakit - Abd Razak (017-950 8797)
  8. KT - Pasir Panjang - Mohamad Azli Bin Zakaria (013-950 8229)
  9. Marang - Bukit Payong - Mohd Faizul (019-961 2066)
  10. KT - Mengabang Telipot - Nor Azman (019-934 4221)
  11. KT - Durian Burung - Muhammad Aludin (014 - 808 6868)
  12. KT - Kubang Macang - Pn Bidah (013-951 2278)
  13. KT - Stesen Bas K.Trg - Pn.Rozipah (019-958 7200)
  14. Dungun - En Iskandar (019-988 5139)
  15. Paka - Mohd Ali @ Ariffin (019-980 8483)
  16. Marang - Bukit Payong - Noorliza Bt Abdul Razak (014-511 2556)
  17. KT - Paloh - Syed Omar Bin Syed Mohamad (019-967 7613)


KELANTAN

Agen
  1. Machang - Ustaz Abd Manaf (013-980 3728)


PAHANG

Stokis


Agen
  1. Pekan -Peramu Jaya - En Shah Hamil Ismail (017-942 7716)
  2. Kuantan - Jalan Sg. Lembing - Pn Samisah Ismail (013-914 1950)
  3. Kuantan - Jalan Sg. Lembing - En Yusri (013-965 2211)
  4. Temerloh - Temerloh Jaya - En Zabidi Bin Muhamad (017-977 0293)
  5. Bera - Felda Mayam - En Abd Rani Bin Hamid (012-908 8664)
  6. Lanchang - Felda Lakum - Pn Rabiah Abd Wahab (013-373 4347 / 09-280 4814)
  7. Bentong - Salfarina Ismail (012-953 4977)
  8. Raub - Nik Fatinah Bt Nik Ahmad (019-353 5509)
  9. Triang - Simpang Pelangai - Pn Jumiah (019-999 7176)
  10. Kuantan - Jalan Kampung Jawa - Hj Mohd Napi Bin Ahmad (013-954 0571 / 09-513 7071)
  11. Balok, Kuantan - Omar Bin Ismail (012-929 2905)
  12. Balok, Kuantan - M.Sharir Shabli (016-987 4141)




JOHOR

Agen
  1. Pontian - Pn Zuryana Mohd Napi (013-937 1157)
  2. Pasir Gudang - Rahmat Yunus (019-732 3757)


PULAU PINANG

Agen
  1. Kepala Batas - Mohd Subri (016-338 4761)


MELAKA

Agen
  1. Bacang - Pn Mastura Abd Baki (013-680 2791)


SARAWAK

Agen
  1. Sibu - Nor Azizah Bt Yunus (013-668 7010)


Untuk mendapatkan lebih SENARAI STOKIS DAN AJEN DI SELURUH NEGARA, anda boleh layari www.herba-nusantara.com

25 comments:

Anonymous said...

salam,,,sy nak order minuman ni mcm mne ek?
bleh gne pos laju x?

kaka1407 said...

w'salam....sorry ye, tak perasan ada komen kt sini...
mmg kami hantar melalui pos laju...harga rm35.90 sebotol, free postage. kalau berminat sila call/sms nama dan alamat penuh saudara ke pengurus kami...tq

Anonymous said...

salam, produk ni ada kelulusan kkm tak?

Anonymous said...

nk tanya, klu beli lebih 10 botol ada diskaun x

solihah said...

salam, produk ni bukan kategeri ubat sebaliknya ia adalah minuman...jadi tak perlu sijil dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), dengan adanya sijil dari BIOCHEM Lab sudah membuktikan bahawa minuman ini selamat utk diminum

solihah said...

harga sebotol bagi Raja Herba adalah RM35.90 dan RM39.00 utk Cik Siti Wan Kembang...sekiranya ambil minimum 12 botol kami bagi harga RM27(raja herba), RM29(CSWK)dan automatik anda dikira pengedar dan nama&no.phone akan kami iklankan disini juga di web syarikat

Anonymous said...

saya hadapi strok jalan tidak stabil lagi,kepala masih deyut,mata berurat merah kemata hitam. boleh kah diminum raja herba ini.

shahrizal said...

insyaallah dengan izin Allah,Dalam akbar Harakah keluaran khamis lepas ade iklan raja herba testimoni puan Rabaah yg boleh berjalan semula.tak salah kalau saudara mencuba kerana kita juga ade testimoni dari org yg kena strok pulih seperti biasa.hubungi saya 0192796562

Anonymous said...

salam..... kalau saya beli di toko jamu disekitar chow kit mcm mane saya nak tahu keasliannya

Anonymous said...

Salam...kalau saya nk order minuman ni guna pos laju boleh? tp sebotol je sy nak.

minuman raja herba said...

salam...boleh jer, call en.shahrizal 019-279 6562 utk bg alamat penghantran dan no.akaun...hrga tetap rm35.90 sebtl tanpa caj penghantaran

Anonymous said...

salam...sy nk ty la...Stokis di Pahang @Kuantan kt mana yea...blh saya tahu nama Stokis tersebut n lokasi kedai...t/kasih

Anonymous said...

as'kum saya dari alma bukt mertajam nk taya kalau saya nk oder ada cas penghantaran tak??

Anonymous said...

Slm,saya dah lama mencari minuman raja herba ni.betul ke botol nya berwarna hijau?saya takut tersalah beli.saya juga berminat membeli dlm kuantiti yg byk dan juga menjadi stokis di sabah.bolehkah?

minuman raja herba said...

* utk disekitar Chow Kit, saya x berapa pasti yg mana asli...tp produk kami ada kelulusan dari KKM..dan seeloknya dapatkan dari agen sah kami

* utk senarai stokis/agen/kedai/farmasi, anda blh layari web syarikat www.herba_nusantara.com

* sekiranya ragu2, anda blh hubungi kami dan kami akan hantar melalui pos laju TANPA caj penghantaran iaitu tetap dengan harga RM35.90 sebotol walau dimana saja...

* botol minuman raja herba ni berwarna putih dan dibalut dengan label hijau....sekiranya
ingin membeli dlm kuantiti yg byk atau berminat menjadi agen/stokis, anda boleh hubungi kami..

Terima kasih

Anonymous said...

setakat ini saya tidak mempunyai masalah kesihatan..adakah boleh saya menggunakan produk ini untuk menjaga kesihatan dan adakah kena makan setiap hari..

minuman raja herba said...

alhamdulillah....produk ni bukan saja utk mereka yg ada masalah kesihatan, yg tidak ada apa2 masalah pun bagus utk diamalkan setiap hari sbg minuman kesihatan....MENCEGAH LEBIH BAIK DARI MENGUBATI.....amin

Anonymous said...

salam
saya nak tanye
adakah minuman raja herba ni sama dgn kh kopi?
sbb ramuan herba dan test lab mmg sebijik sama?
harap dapat penjelasan
takut bende yang sama cuma packaging je dibuat lain2
sekian

tony stark said...

Berapa harga sebotol di Sarawak?pls comment......

Minuman Raja Herba said...

Tony Stark : Harga sebotol di Sarawak ialah;
Minuman Raja Herba : RM40.90
Raja Gamat : RM 45.00
Minuman Herba Cik SIti Wan Kembang : RM 44.00

Minuman Raja Herba said...

Salam...anda digalakkan melayari Facebook
< MINUMAN RAJA HERBA> bagi mengelakkan kelewatan membalas setiap persoalan yang anda ingin utarakan atau anda juga boleh hubungi syarikat terus 05-6771048 untuk sebarang pertanyaan...tq

Anonymous said...

kalau nak jadi agen cammana?????????????

minumanrajaherba said...

syarat pengedar beli 12 botol dengan harga rm324.berminat hubungi saya shahrizal ismail 0192796562.jika di luar kawasan selangor dan kl insyaallah saya pos.tk

mohd said...

salam tn klu nk jd stokis apa syaratnya & kena beli berapa byk

norman said...

Kopi Koperasi KEMUDIK Berhad , Kedah

Assalamualaikum tuan/puan,
KOPI KEMUDIK
Mohon pasarkan Kopi KEMUDIK . Penghantaran melalui pos.
Pembayaran secara bank-in atau cek.
Kopi KEMUDIK
Koperasi Permodalan Melayu Wilayah Kuala Muda/Sik Kedah Berhad
5 dalam 1

( Gula Halus , Krimer Bukan Tenusu , Kopi Segera , Habbatus Sauda , Fiber )

Kebaikan Fiber / Serat :

memudahkan proses pencernaan , memperbaiki pembiakan mikroflora yang baik , mengekalkan kesihatan saluran dalaman tubuh dan membantu mengurangkan pengumpulan bahan-bahan yang tidak diperlukan tubuh, khususnya organ dalaman.

Kebaikan Habbatus Sauda :

Nabi Muhammad S.A.W. bersabda dalam Haditsnya yang dikutip dari kitab Ash Shahihain
“Gunakanlah Habbatus Sauda’ kerana di dalamnya terdapat sejenis ubat dari segala jenis macam penyakit kecuali As Sam (maut)” (HR.Bukhari, Muslim)

RM 20 for 20 sachets

Postage cost : RM 10
Total cost : 30

To order : 017 5503065 Mr. Norman
Email : neorise2010@gmail.com

Location : Pekan Sik , Sik , Kedah . MALAYSIA
http://kopi5campurankemudik.blogspot.com/2013/05/kopi-kemudik.html
http://kopi5campurankemudik.blogspot.com/
http://kemudikberhad.blogspot.com/2012/10/koperasi-permodalan-melayu-wilayah.html

SUSU KAMBING / KOPI SUSU KAMBING / GOAT MILK / GOAT MILK COFFEE
RM 22 for 20 sachets

Postage cost : RM 8
Total cost : 30
To order : 017 5503065 Mr. Norman
Email : neorise2010@gmail.com

Location : Pekan Sik , Sik , Kedah . MALAYSIA
http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/12/susu-kambing-kopi-susu-kambinggoat-milk.html

Assalamualaikum tuan/puan,
KOPI KEMUDIK, SUSU KAMBING, KOPI NANDUK/BIO-ASLI, TANAH LOT
Assalamualaikum tuan/puan,
Mohon pasarkan Kopi KEMUDIK .
Penghantaran melalui pos.
Pembayaran secara bank-in atau cek.
Kopi KEMUDIK
Koperasi Permodalan Melayu Wilayah Kuala Muda/Sik Kedah Berhad
5 dalam 1

( Gula Halus , Krimer Bukan Tenusu , Kopi Segera , Habbatus Sauda , Fiber )

Kebaikan Fiber / Serat :

memudahkan proses pencernaan , memperbaiki pembiakan mikroflora yang baik , mengekalkan kesihatan saluran dalaman tubuh dan membantu mengurangkan pengumpulan bahan-bahan yang tidak diperlukan tubuh, khususnya organ dalaman.

Kebaikan Habbatus Sauda :

Nabi Muhammad S.A.W. bersabda dalam Haditsnya yang dikutip dari kitab Ash Shahihain
“Gunakanlah Habbatus Sauda’ kerana di dalamnya terdapat sejenis ubat dari segala jenis macam penyakit kecuali As Sam (maut)” (HR.Bukhari, Muslim)

RM 20 for 20 sachets

Postage cost : RM 10
Total cost : 30

To order : 017 5503065 Mr. Norman
Email : neorise2010@gmail.com

Location : Pekan Sik , Sik , Kedah . MALAYSIA
http://kopi5campurankemudik.blogspot.com/2013/05/kopi-kemudik.html
http://kopi5campurankemudik.blogspot.com/

SUSU KAMBING / KOPI SUSU KAMBING / GOAT MILK / GOAT MILK COFFEE
RM 22 for 20 sachets

Postage cost : RM 8
Total cost : 30
To order : 017 5503065 Mr. Norman
Email : neorise2010@gmail.com

Location : Pekan Sik , Sik , Kedah . MALAYSIA
http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/12/susu-kambing-kopi-susu-kambinggoat-milk.html

Kopi Nanduk GOLD
http://www.bio-asli.com/?id=neorise
www.bioasli.com/?id=neorise
www.tvbioasli.com/?ref=neorise
www.bioasli.co.uk/?ref=neorise
www.prepaid.bioasli.com/?ref=neorise
http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/12/kopi-nanduk-gold.html

TANAH LOT
Assalamualaikum tuan/puan,
Saya ada tanah lot lidi untuk dijual.
Tanah Lot Untuk Dijual Di Bukit Selambau, Sungai Petani, Kedah
Tanah Lot 55' x 75' , sesuai untuk tapak rumah atau bangunan. Lokasinya di Bukit Selambau , Kedah iaitu berhampiran Pekan Bukit Selambau, jalan besar Bukit Selambau, 300 meter di belakang Sek. Keb. Bukit Selambau, berhampiran menara telekomunikasi dan kilang kayu.
Sesuai untuk tapak rumah dan bangunan
http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/11/hartanah-3.html

http://kemudikberhad.blogspot.com/2012/10/koperasi-permodalan-melayu-wilayah.html
http://kelasenglishdewasakorporatveteran.blogspot.com/

Post a Comment

Pls share this page